Izbornik Zatvoriti

O nama

Wood Holz je nastao 2016. godine sa idejom da ponudi proizvode na domaćem tržištu i u regionu, koje već od 2011. godine proizvodimo po zahtevu inostranih firmi.

Osnovna zamisao Wood Holza je da Vama, našim kupcima, omogućimo kupovinu unikatnih proizvoda od drveta visokog kvaliteta, koje je nemoguće naći na drugom mestu. U našem širokom asortimanu možete naći jedinstvene proizvode koji su idealni za poklon Vama dragoj osobi.

Wood Holz se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom ekskluzivne drvne galanterije za hotele, restorane, picerije, domaćinstva. Naši proizvodi su najvišeg kvaliteta izrađeni od čistog bukovog, trešnjevog, orahovog, maslinovog, bagremovog, hrastovog, jasenovog drveta. Proizvodi lepog dizajna, praktični, postaće deo vašeg kuhinjskog prostora ili prostora po želji. Drvena daska za serviranje, mlin, rende, kao i ostali naši proizvodi su neophodni kako u modernoj tako i u tradicionalnoj kuhinji. Naši proizvodi su prirodni i ekološko ispravni, jer ne koristimo boje i lakove, već se samo premazuju prehrambenim uljem i pčelinjim voskom za dugu postojanost. Premaz je bez boje, mirisa i ukusa, što čini dasku za sečenje bezopasnom za Vaše zdravlje. Naša daska, činije, kašike i drugi proizvodi su jednostavni za čišćenje. Dovoljno je isprati ih vodom i obrisati suvom krpom. Ne preporučujemo pranje u mašini. Poizvodi su danskog dizajna, a evropskog kvaliteta. Nudimo vam široku ponudu proizvoda. Od praktične drvene daske za serviranje: za serviranje i sečenje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa, različitih dimezija, preko različitih držača za kuhinjske noževe stojeće i koji se kače na zid, mlinova za so i biber, drvenih činija za posluživanje salata i voća, drvenih varjača, špatula, mućkalica, oklagija, drvenih okruglih dasaka sa mehanizmom za okretanje, drvenih svećnjaka, činija za začine… Svi proizvodi su prirodnog izgleda, što ih cini posebnim i atraktivnim.

Iz našeg asortimana nudimo:


Kuhinjska galanterija: drvene daske za sečenje mesa, povrća, sira; drvene daske za serviranje; drvene daske za picu; okretne drvene daske za posluživanje pice; drvene varjače; drvene kašike; drvene kašičice za med; drvene špatule, drvene oklagije različitih dimenzija i veličina; drvene hvataljke za roštilj i salate; mućkalice, drvene merice.


Proizvodi za dekoraciju: drvene svećnjake posebnog dizajna; drvene mlinove za biber; rende za parmezan; različite drvene stalke za noževe; drvene lajsne za noževe sa magnetima; drvene činije za salate, voće; drvene kutije za slike; drvene solire.


Kancelarijski proizvodi: drvene kutije za olovke; drvene kutije za selotejp sa nožićem; drvene kutije za spajalice sa skrivenim magnetom; drvene kutije za papiriće; drvene lajsne za olovke. Potencijalnim kupcima nudimo mogućnost laserskog graviranja, kao i štampe motiva po želji. Takođe, izrađujemo velike daske za sečenje i seckanje hrane dimenzije 500x400x42 pogodne za restorane. Nudimo i male daske dimenzije 210x140x9 za serviranje sendviča ili za sečenje i seckanje hrane. Za kreativne kupce nudimo proizvode koji su inovativnog i originalnog dizajna i uvek smo voljni za saradnju. Kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli da se Vaš proizvod istakne na tržištu.