Izbornik Zatvoriti

Brendiranje

U današnjem vremenu tržišne ekonomije i borbe za šta bolju poziciju na tržištu, koriste se svi mehanizmi kako dopreti do budućeg konzumenta ili kako zadržati već postojećeg… naravno, društvene mreže su jedan od najboljih modela kako dopreti do što više potrencijalnih kupaca. Ali, jedan od modela koji se sve više koristi su i brendirani proizvodi. Izradom brendiranih proizvoda sebi otvaramo dodatne poslove, ali i unosimo radost u srca naših kupaca, jer dobijaju unikatne proizvode, po svojoj želji.

Brendirani mlinovi za biber, za Dijanina kuhinja
Linija proizvoda za Teglateku
Mlinovi za biber za ALEVA A.D.
Proizvodi za sajt Oklagija
Linija brendiranih proizvoda za ALEVA A.D.
Beoizlog uzorak promo proizvoda
Brendirano, suvenir, etno selo Sunčana Reka
Linija brendiranih proizvoda za Aleva A.D. Novi Kneževac.
Lepeza brendiranih proizvoda, kao turistički suvenir, sa logom grada Novog Sada.
Set za salatu, od prvorazredne bukovine. Brendirano logom ALEVA A.D. Novi Kneževac i koristiće ga kao korporativni reklamni materijal.
Linija brendiranih proizvoda za Gastroman.EU... škola kuvanja, recepti, saveti...i naravno, brendirani proizvodi kao korporativna reklama.
Seosko blago BGD, prodavnica prirodnih, zdravih proizvoda baziranih na čistoj prirodi, pa hoće i takve reklamne proizvode.

Brendirani proizvodi u sebi sublimiraju dve dobre osobine, kada je o našoj ponudi reč… i upotrebljivi su i korisni proizvodi, a sa promo porukom… koja ili kao upotrebljiv predmet (u ugostiteljstvu ili turizmu), podseća gosta gde je bio, boravio, obedovao….i pokušava da podstakne želju za ponovnim dolaskom… ili se prodaje kao suvenir, poklanja u nekoj nagradnoj igri ili na neki treći način spaja krajnjeg kupca ili klijenta sa kompanijom koja je obezbedila brendirane proizvode.

TREBA VAM JOŠ SLIKA? Zovite ili pišite, poslaćemo Vam na e-mail ili Viber.

VAŽNO: Za svako lasersko graviramje logotipa, posebnog fonta, promo poruke… OBAVEZNA je vektorska priprema… radi se u Corell-u ili nekom sličnom programu. Bez vektorske pripreme ne želimo da preuzimamo poslove graviranja, jer se graviranje vrši na kompjuterski vodjenoj mašini i tu je ljudski uticaj minimalan. Zato molimo da obezbedite sami potrebnu pripremu za graviranje.

Sponzorstva

Lep je osećaj kada možeš da usrećiš nekog. Podeliš cvet, smeh ili neku emociju. A naravno i konkretan i koristan proizvod. Tako smo i mi i srećni, a i ponosni šta su naši poizvodi, brendirane daske, bile delom nagradnog fonda manifestacije Sačijada 2019., na Stražilovu.

Svima se sve toliko dopalo da su nas pozvali i ove, 2020. godine u goste, šta smo sa radošću prihvatili. Nova serija brendiranih proizvoda i naše ovogodišnje sponzorstvo je potvrdjeno.