Izbornik Zatvoriti

Naša priča

Kako smo uspeli? Jednostavno… ostvarili smo snove.

Naš početak preduzetništva veže se za 2011., godinu, kada smo krenuli sa proizvodnjom drvne galanterije. Po sopstvenom dizajnu, možda malo i nespretno, ali već tada sa čvrstim opredeljenjem šta želimo: da proizvodimo vrhunske proizvode, od domaćeg kvalitetno najboljeg drveta, ekološki, uljene uljima i pčelinjim voskom. Dan po dan smo napredovali…kvalitetno, tehnološki, iskustveno.

2016. dogodio se preokret, susret sa vlasnicima danske kompanije Scanwood rezultirao je našim veličanstvenim uzletom…postajemo njihovi zvanični dobavljači, pa u tom duhu osnivamo Wood Holz. Time smo napravili prekretnicu u našem načinu razmišljanja, definisali parametre u poslovanju, zadali sebi konkretne ciljeve… i dan-po-dan sprovodimo to u delo. Sada su naši proizvodi prisutni u gotovo svim zemljama EU, ali i Kini, Japanu, pa i na Novom Zelandu.

Kontinuirano ulaganje u razvoj, implementacija novih tehnologija i tehnoloških rešenja, nove mašine, kreativno razmišljanje i traženje novih dizajnerskih rešenja, marketing i reklama preko društvenih mreža, privlačenje vrhunskih kadrova i stimulacija kroz sve beneficije koje možemo da ponudimo… rezultiralo je proširenjem naše baze proizvoda i rastom obima prodaje. Velikim delom zahvaljujući i našim partnerima – web šopovima i partnerskim maloprodajama, na čemu smo im veoma zahvalni.

Naša proizvodnja