O nama

Wood Holz je nastao 2016. godine sa idejom da ponudi proizvode na domaćem tržištu i u regionu, koji već od 2011. godine proizvodimo po zahtevu inostranih firmi.

Osnovna zamisao Wood Holza je da Vama, našim kupcima, omogućimo kupovinu unikatnih proizvoda od drveta visokog kvaliteta, koje je nemoguće naći na drugom mestu. U našem širokom asortimanu možete naći jedinstvene proizvode koji su idealni za poklon Vama dragoj osobi.

Wood Holz se bavi dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom ekskluzivne drvne galanterije za hotele, restorane, picerije, domaćinstva. Naši proizvodi su najvišeg kvaliteta izrađeni od čistog bukovog, trešnjivog, orahovog, maslinovog, bagremovog, hrastovog, jasenovog drveta. Proizvodi lepog dizajna, praktični, postaće deo vašeg kuhinjskog prostora ili prostora po želji. Drvena daska za serviranje, mlin, rende, kao i ostali naši proizvodi su neophodni kako u modernoj tako i u tradicionalnoj kuhinji. Naši proizvodi su prirodni i ekološko ispravni, jer ne koristimo boje i lakove, već se samo premazuju prehrambenim uljem i pčelinjim voskom za dugu postojanost. Premaz je bez boje, mirisa i ukusa što čini dasku za sečenje bezopasnom za Vaše zdravlje. Naša daska, činije, kašike i drugi proizvodi su jednostavni za čišćenje. Dovoljno je isprati ih vodom i obrisati suvom krpom. Ne preporučujemo pranje u mašini. Poizvodi su Danskog dizajna a Evropskog kvaliteta. Nudimo vam široku ponudu proizvoda. Od praktične drvene daske za serviranje: za serviranje i sečenje različitih vrsta hrane, od povrća do mesa, različitih dimezija, preko različitih držaca za kuhinjske noževe stojeće i koje se kače na zid, mlinova za so i biber, drvenih činija za posluživanje salata i voća, drvenih varjača, spatula, mućkalica, oklagija, drvenih okruglih dasaka sa mehanizmom za okretanje, drvenih svecnjaka, cinija za zacine… Svi proizvodi su prirodnog izgleda sto ih cini posebnim i atraktivnim.

Iz naseg asortimana nudimo:


Kuhinjska galanterija: drvene daske za secenje mesa, povrca, sira; drvene daske za serviranje; drvene daske za picu; okretne drvene daske za posluzivanje pice; drvene varjace;drvene kasike;drvene kasicice za med; drvene spatule,drvene oklagije razlicitih dimenzija i velicina;drvene hvataljke za rostilj i salate; muckalice, drvene merice.


Proizvodi za dekoraciju: drvene svecnjake posebnog dizajna; drvene mlinove za biber; rende za parmezan; razlicite drvene stalkove za nozeve; drvene laisne za nozeve sa magnetima; drvene cinije za salate, voce; drvene kutije za slike; drvene solire.


Kancelarijski proizvodi: drvene kutije za olovke;drvene kutije za selotejp sa nozicem; drvene kutije za spajalice sa skrivenim magnetom;drvene kutije za papirice;drvene laisne za olovke. Potencijalnim kupcima nudimo mogucnost laserskog graviranja kao i stampe motiva po zelji. Takodje izradjujemo velike daske za secenje i seckanje hrane dimenzije 500x400x42 pogodne za restorane. Nudimo i male daske dimenzije 210x140x9 za serviranje sendvica ili za secenje i seckanje hrane. Za kreativne kupce nudimo proizvode koji su inovativnog i originalnog dizajna i uvek smo voljni za saradnju. Kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli da se Vas proizvod istakne na trzistu.